اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

هشدار خواهر رهبر کره شمالی به نیروی هوایی آمریکا

هشدار خواهر رهبر کره شمالی به نیروی هوایی آمریکا خواهر رهبر کره شمالی به ارتش آمریکا هشدار داد که در صورت تداوم پروازهای غیرقانونی نزدیک این کشور، هواپیماهای آن با «پرواز بسیار بحرانی» روبرو خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از هشدار دولت پیونگ‌یانگ به آمریکا درباره ساقط کردن هواپیماهای جاسوسی این کشور، خواهر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی نیز به نیروی هوایی واشنگتن هشدار داد.

 

«کیم یو جونگ» عضو کمیسیون امور داخلی و معاون اداره تبلیغات و اطلاع رسانی کره شمالی بامداد سه‌شنبه هشدار داد که در صورت تداوم پروازهای غیرقانونی ارتش آمریکا نزدیک این کشور، هواپیماهای آن با «پرواز بسیار بحرانی» روبرو خواهند شد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، این هشدار که توسط خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کی‌سی‌اِن‌اِی) منتشر شد، یک روز پس از بیانیه دیگر پیونگ‌یانگ درباره ورود یک هواپیمای جاسوسی آمریکا به حریم هوایی کره شمالی است.

 

خواهر رهبر کره شمالی در این پیام گفت: «در صورت تهاجم غیرقانونی مکرر، نیروهای آمریکایی پرواز بسیار بحرانی را تجربه خواهند کرد».

 

روز دوشنبه پیونگ‌یانگ ضمن اشاره به نقض حریم هوایی این کشور توسط آمریکا با انجام پروازهای جاسوسی، هشدار داده بود علی‌رغم آنکه پیونگ‌یانگ خویشتن‌داری می‌کند اما چنین هواپیماهای آمریکا را در حریم هوایی خود ساقط خواهد کرد.

 

علی‌رغم هشدارهای پی در پی کره شمالی، نیروهای ایالات متحده و کره جنوبی در سال جاری رزمایش‌های هوایی و دریایی انجام دادند که شامل یک ناو هواپیمابر آمریکایی و بمب افکن‌های سنگین می‌شد.

 

در ماه گذشته نیز یک فروند زیردریایی اتمی آمریکا برای اولین بار در شش سال اخیر در بندر «بوسان» پهلو گرفت تا به تنش‌ها با کره شمالی بیش از پیش دامن بزند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده